lördag 10 mars 2012

Godispåsar överlämnade :)Igår var det så dags för Cupcakes-partyt. Här bakade cupcakes i massor. Jag hade 4 st stationer - 2 st med cupcakes-smeten (en vanilj och en choklad) och 2 st med frostingar i olika färger och smaker. Jag bara tittade på och svarade ibland på någon fråga och i övrigt skötte de allt själva. I början var de lite försiktiga med dekorationerna och sedan frossades det i dekorationer. Jag hade köpte lite olika kit med dekorationer och glitterglasyrer och vilken fantasi barn har.
Vi insåg snabbt att det var omöjligt att äta upp alla vi gjort så då dekorerade man till syskon, mammor, pappor och fastrar... hihi Jag kan verkligen rekommendera denna typ av party. Det var så härligt att se hur alla tjejerna samarbetade och allt fnitter och så naturligvis musik att "dansbaka" till.
Min man och jag har nog hört Sean Banan typ tusen gånger denna kväll. Så hur det än går i "Melorolfestiskojen" ikväll så är det Sean den förste Banan som gäller för kidsen.
Om du vill göra egna godispåsar i denna tetrapak-modell hittar du en kanonbeskrivning här.

4 kommentarer:

 1. Jättegoda CupCakes!!! Ebba tyckte det var jätteroligt & skapa dessa små bakverk! Trevlig helg! Kram

  SvaraRadera
 2. Denna snygga godistetra skulle jag oxå vilja göra till min dotters kalas. Vilka mått hade du på pappret? Tack på förhand /Ulrika

  SvaraRadera
 3. Hej Ulrika,
  Jag använde ett styck scrappapper till 2 godispåsar så varje godispåse är 6 inch x 12 inch eller om du vill köra i centimeter så blir det 15 cm c 30 cm. Vill du se en superpedagogisk beskrivning på hur du gör så bara klicka på länken så har min namne Lotta gjort en jättefin beskrivning.
  Jag fick efter lite trixande ner en lördagsgodispåse innan jag stängde dem men det var precis... :)Det viktigaste är att godiset är i plastpåsar eller förpackat så det inte blir fettfläckar på pappret.
  Lycka till!!!

  SvaraRadera
 4. Tack för ditt snabba svar. Nu blir det tetraproduktion ikväll. Kalas i morgon. Tur att man är ute i god tid.....

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails