lördag 19 mars 2011

Kolla in vilken fin PIF jag fått!!

Kolla in vilken fin PIF - Pay it forward present jag fick av min namne - Lotta. När Lotta gjorde ett inlägg om att man kunde gå med i hennes PIF så anmälde jag mig snabb och vem kunde ana att jag skulle få något så här fint?!!! Och i min favoritfärg grönt?! Och full av choklad? Snacka om fullträff... Ifall ni undrar vad den avbrutna grillpinnen gör i min fina brevlåda så har Lottas barn kikat lite närmre på min present och "lånat" det fina band som Lotta satt i så vi får väl se när bandet dyker upp. hihi Jag får kanske smöra lite extra för hennes barn nästa gång jag träffar dem och muta dem lite så dyker bandet kanske upp, eller vad tror ni?
För er som inte vet vad en PIF är så när man bestämmer sig för att delta i någons PIF så får man inom 365 dagar en handgjord gåva av den som lagt upp PIFen. I gengäld så ska man ge vidare 3 st handgjorda gåvor till de tre första som anmäler sig till ens egen PIF. Alltså - "Ge vidare".
Jag har själv slutfört två av mina PIF:ar. Du kan kika på den första här och den andra här. Jag har min tredje och sista PIF kvar till Anna och du är inte bortglömd utan jag hoppas kunna slutföra den här under våren. Tur man har 365 dagar på sig ;)

3 kommentarer:

 1. Ohhh,så läcker.Förstår om du blev glad för den!

  SvaraRadera
 2. Vilken underbart PIF-present du fått!!!
  Brevlådan är hur söt som helst!! <3

  Detta påminde mig om att jag också måste berätta om PIF:en inne hos mej, fick ju den av Maritha en gång i tiden! ;)
  Så det är bäst att skicka den vidare!

  KRAMIS!!

  SvaraRadera
 3. Men WOW vilken PIF! Superfin!

  KRAM

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails