fredag 18 maj 2012

Träff på Stämpelfabriken
En gång på våren och en gång på hösten brukar vårt scrapgäng träffas på Stämpelfabriken utöver våra gör vanliga träffar var tredje vecka. Då överraskar Miia och Johan på Stämpelfabriken oss med en kul och lärorik kurs. Vi har jättetrevligt och skrattar i massor. :)
Denna gången var det ena projektet att vi skulle göra "enkla" matchande kort och kuvert med mycket små medel. Materialet kunde man lätt packa ner i en liten ask och ex. ha med sig på semestern. Utöver korrespondanskort och kuvert så räcker det med några matchande stämpelfärger (vi använde de små Versa Mark) och några stämplar. Vi använde "riven kant" tekniken och det är så skönt att komma iväg så här då man ibland glömmer bort hur mycket olika stämpeltekniker det finns. Jag gjorde bl a min yngsta dotters tackkort när hon föddes med just den här tekniken och det är snart 8 år sedan...
Nu fick jag en kick att göra nya saker med denna tekniken som givetvis på dessa år utvecklas lite liksom jag...hahaha
Det andra projektet vi gjorde var en namnskylt som jag ska visa i nästa inlägg.
Ha en skön helg i solskenet!!!

1 kommentar:

  1. Gokväll!
    Detta var mycket avskalat....men superfint!! Visst är det så att man glömmer bort mycket av det man gjort och lärt sig, jättenyttigt att någon annan bestämmer vad man skall göra ibland, det kan verkligen sätta fart på inspirationen!
    Ha en härlig kväll, här har vi sol!
    Kram iffa

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails