torsdag 11 november 2010

Glögginbjudningar & Scrapträff med gänget

I tisdags var vi iväg stora delar av gänget från Scrap Academy Skurup Division och hade en alldeles egen kurs på Stämpelfabriken, bara för oss. 14 st härliga, positiva och snackiga tjejer var vi. (och så Johan och Miia förståss!!)
Eftersom mitt liv just nu är lätt hysteriskt med fullbokade dagar varje dag så har jag inte ens hunnit packa upp sakerna jag gjorde på kursen än... Vi stämplade på ljus, gjorde ett julkort och slutligen så kladdade vi med distresser. Dessutom bekantade jag mig med ett glitterspray som nog kommer bli lite av en favorit i framtiden. Jag får återkomma lite längre fram när det lugnat ner sig med bilder på det jag gjorde. När det gällde julkortet så fick vi alla samma startkit men det blev 14 st totalt olika kort ändå. Så kul att se hur olika man tänker.
Idag får ni istället nöja er med några beställningskort på glögginbjudningar som jag gjorde med väldigt kort varsel. Nästa gång får du vara ute i bättre tid Eva! hihi Så det fick bli väldigt enkla då jag gjorde ett gäng. Om du vill kolla in hur man viker julgranen så klicka här. Julrosorna har jag stansat ut själv och sedan byggt ihop. Det är en Nellie Snellen punch som jag har använt. De kommer i tvåpack. En som man stansar ut med och en som man embossar blomman med så man får fram ådringarna. Mycket användbara punchar!
(beställningen påbörjades 19.00 och skulle levereras vid lunch dagen efter och det var inte helg...)

3 kommentarer:

 1. Jättefina kort! Ser fram emot att få se dina alster från kursen :D

  SvaraRadera
 2. Granarna är ljuvliga. Ska pröva på även denna variant...

  Min lycka är gjord - mannen har hittat min embossingfön!!
  Här ska inhandlas silkespapper imorgon!
  Vi hörs snart
  Kramar

  SvaraRadera
 3. Jättefina kort och tänk vilket jobb som ligger bakom att vika alla dessa granar. Du är fantastisk!
  Visst hade vi kul på träffen. Kände mig verklige hemma i gänget :)

  KRAM

  PS: du, kolla in detta....detta är ngt för dig! http://evaspysselsida.blogspot.com/2010/11/det-blev-en-lussekatt.html Ds

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails