torsdag 13 september 2012

Tre snabba...

Här kommer tre snabba och glada kort. Detta är samma kortvikning som på kräftinbjudan i mitt förra inlägg.
Det har varit många kalas och bjudningar nu på sistone och detta är en perfekt kortvikning att ta till när man har ont om tid. Det lila kortet gjordes när min dotter skulle på ett "tivolikalas". Det orangefärgade kortet var ett "bara för att"-kort och det gröna var ännu ett kalaskort.
Jag är så förtjust i dessa Colorbar-papperna och även om det finns andra mönster på baksidan så har jag svårt att låta bli att använda de prickiga sidorna.
Själv tagfickan är gjord av ett 15x15 cm papper som jag bigat på 7cm och 14 cm och sedan klistrat ihop på långsidan och i botten. Lätt som en plätt!

5 kommentarer:

 1. Så fina små kort du har gjort. Ja, ibland behövs det lite snabba kort. Tycker med om de här prickiga pappren. Och trots samma vikning så blir de annorlunda med olika dekoration.

  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Papprena är verkligen häftiga och snygga!!!
  Prickar är fint =)
  Perfekt att kunna göra snabba kort ibland.
  kram Iffa

  SvaraRadera
 3. Nu har jag äntligen tid att pröva detta kort & jag är såld på det . Dom är lätta att göra och det går fort så Tack för att du delade med dig. En fråga på det gröna kortet är dom små flaggorna av papper eller band ? Tänkte pröva.
  Kram Nina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad kul att du testat och gillar kortvikningen! :)
   Flaggorna är gjorda av washi-tejp som jag viker över ett band och sedan fäster mot sig själv igen. Sedan klipper jag upp ett upp och nervänt V så det blir som en vimpel. Testa det - det är superenkelt och blir så dekorativt.
   Kram

   Radera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails