torsdag 27 september 2012

Dvd-kitIbland hittar men så otroligt roliga och användbara vikningar att man bara måste kasta sig över och testa.
Denna krya-på-dig hälsningen som innehåller choklad, micro-popcorn och en dvd ligger numera färdig ifall att någon av barnen skulle insjukna och ha en sådan där riktigt, riktigt jobbig dag. Har dock upptäckt att någon (inga namn = pappan i familjen) redan varit och nallat av chokladen...
Dessutom tror jag att barnen sett den också för de har de senaste dagarna förklarat hur sjuka de är ;) Hmmm...
Inser direkt potentialen i denna vikning då man snabbt kan göra om måtten så den istället passar till en cd-skiva eller varför inte en bok?
Jag var med i en utmaning på "En kväll - en utmaning" på facebook med detta "Krya-på-dig-kit" och hade turen att komma på delad första plats med denna. Eftersom denna vikning var så otroligt roligt så ändrade jag mitt program för roliga kortvikningar i sista stund och la till denna vikningen som ett av de tre alsterna de fick pröva på att göra i måndags och jag tror det blev en succé. Här är en länk med beskrivning ifall du också vill test. Jag har dock när jag gjort fickan gjort den 1 cm bredare på bredden för att passa våra svenska popcorn eller iallafall Coops popcorn som är mina barns favoriter :)
Ha en riktigt pysslig dag i regnet!!

4 kommentarer:

 1. Superrolig vikning!!!!
  Som du skriver går det ju att variera precis till det man önskar, så bra =)

  Den är så rolig och påhittig och jag gillar att det lixom är hela kittet för en lyckad kväll i ett!!!
  Kram på dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du måste bara testa! Du kommer att älska det. Sedan är den hur enkel som helst att göra om så att den passar en bok, en cd-skiva eller något annat kul.
   Ha en pysslig helg!
   Kram

   Radera
 2. Helt otroligt underbart kort, var hittar jag beskrivningen ? Och Grattis

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Nu är länken fixad! Jag vet tyvärr inte hur man lägger upp en pdf-fil här på blogspot så jag länkar till den beskrivning som jag utgått ifrån :)
   Det är såååå roligt att göra dessa kit.
   Ha en pysslig helg!
   Kram

   Radera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails