fredag 21 januari 2011

Min andra PIF levereradHäromdagen så skickade jag iväg min andra PIF, Pay it forward. För dig som inte vet vad en PIF är så fungerar det så att jag har genom att acceptera att få en handgjord gåva åtagit mig att i min tur ge vidare tre stycken handgjorda gåvor. Dessa mottagare ska i sin tur ge vidare tre stycken handgjorda gåvor osv. Detta innebär att gåvorna sprider sig som ringar på vattnet och många får möjligheten att få något handgjort av den som har en PIF. Eftersom jag gillar själva idéen så var jag inte sen att hoppa på.

Denna tändsticksbok har jag gjort till Soulsister. Min tanke bakom själva gåvan var att Katarina ska kunna ha denna framme (för tändstickor använder man ju en hel del - iallafall jag) och när det behövs en liten påminnelse så kan hon titta på "boken" och bli påmind om att begränsningarna finns bara inom en själv. Själv har jag haft med mig detta citat sedan jag klistrade fast en lapp med dessa ord på min skrivmaskin som jag fick när jag gick i sjuan.

Om du vill se vad jag skickade iväg som min första PIF så kan du klicka här och nu är jag igång och försöker fundera ut vad Anna ska få för något ifrån mig för jag har min tredje och sista PIF kvar att göra. Jag har en liten idé om vad det kan vara...

3 kommentarer:

 1. Du kan tro den är uppskattad! Den ligger framme på mitt skrivbord och jag förstod budskapet DIREKT!

  KRAM

  SvaraRadera
 2. URFIN PIF!!!! Förstår att den blev uppskattad!
  Den blir ju snarare som en inredning till hemmet än en tändsticksask man annars normalt sätt skulle gömma undan.

  Jag har också 3 PIF:ar att "lotta ut".
  Ska se till att göra det ..framöver! :)

  KRAAAAM å trevlig helg!

  SvaraRadera
 3. Fin! Inte konstigt att den blev uppskattad =)
  /Alva

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails