söndag 9 januari 2011

Slå det här om ni kan...

Nu är vi tillbaka efter en veckas skidåkning (var tanken iallafall) i Hundfjället. En timme innan vi skulle köra så fick vi en vattenläcka i huset... nyårsdagen... perfekt och hur enkelt som helst att hitta en rörmokare - NOT!! När vi väl kommit iväg och ska checka in på hotellet på vägen upp så ringer larmbolaget och meddelar att vårt hus är strömlöst. *stön* Väl framme i Hundfjället så får vi en underbar första skiddag tillsammans med våra vänner som vi delade stugan med. På natten får lilltjejen kräksjukan och när liftarna öppnar så byter mannen och jag av så jag tar första passet med stora tjejen i backen. Efter några härliga åk och massor av hopp i hoppbacken så landar hon olyckligt och det blir skoterfärd med benet i paket ner till läkaren. Därifrån skickas vi vidare till Sälen för att röntga hennes ben då det troligen är brutet. Våra underbart snälla vänner tar hand om den kräksjuka lillan och vi åker till röntgen. MEN, det finns högre makter för mot alla odds och förvånade läkare så var benet helt. Jippie!! Hon får dock skidförbud pga smällen i benet den dagen. Onsdagen så åker vi för fullt och på torsdagmorgon är det min tur att snacka lite med toaletten... Dock kan resten av gänget utom våra vänners minsta, som också kräks, åka skidor. Sedan får vi en underbar fredagsåkning och på lördagen är det dags att packa ihop och åka hem i värsta halkan och med hur mycket vatten som helst på vägarna. Mannen klarar sig i 78,5 mil sedan är det hans tur att bli dålig... så jag får köra sista 1,5 milen ;) Det är tur att vi är av det positiva släktet - eller som mannen sa direkt efter att han vänt ut och in på magen - Vad bra att det blev här - vi har ju ändå inget vatten hemma... Gissa om det hade varit skönt om vår stora tjej slapp kräksjukan. Men som ni ser på bilden ovan - inga sura miner här inte. Tack underbara AnnaKarin med familj för att ni stod ut med oss.
Får väl passa på att visa upp ett ljus jag gjort där jag målade stämpeln innan jag fäste den på ett ljus. Jag önskar dock att jag kunde få skarpare skuggor men eftersom jag målar med tombowpennor så går silkespappret lätt i sönder när man målar på det. Någon som har något bra tips?? Jag är helt såld på denna stämpel från Stempelglede. Hela setet som heter Vintage Garden är helt underbart.
Nu ska jag ladda inför en ny arbetsdag imorgon :)

7 kommentarer:

 1. Snacka om äventyr!!
  Ja, det är tur ni är så positiva...

  Fårse till att få till en träff, ja just det, det är ju snart dax ;)!

  En massa kramar till er alla.

  SvaraRadera
 2. Men jisses koss vilken resa! Ja, det är tur ni tänker positivt. Gött att va hemma i alla fall antar jag. Har det löst sig med vattnet?

  kram

  SvaraRadera
 3. Shit vilken vecka ni haft!!
  Inte vill man bli magsjuk när man är iväg på semester...urk!
  Men vilken himla tur(i oturen) äldsta dottern hade iallafall!

  Hoppas ström och vatten återkommit och att skadan inte blev allt för allvarlig.. :/

  Skönt att ni är en positiv familj!
  MÅnga "gnällspikar" som finns där ute i vårt avlånga land hade nog blivit totalt knäckta i eran sits ;)

  Ljuset är ljuvligt!
  Så fint det blev när du färglagt motivet!

  Kramar Petra

  SvaraRadera
 4. Ja - det är ju tur att jag är ledig ett par dagar innan jobbet till helgen hägrar......skolan räkanas inte som jobb utan nöje enl mannen.

  Tack själv för en innehållsrik skidresa.

  Tjing//ak

  SvaraRadera
 5. Been there, done that..... Stackare! Hoppas ni klarar er från sjukdommar och incidenter ett tag framåt nu.

  SvaraRadera
 6. Tala om att råka ut för allt på en semester.
  Tur att ni kan hålla humöret uppe.
  Längtar till vi ska träffas.
  Kram Vibbe

  SvaraRadera
 7. Många hade gett upp och grävt ner sig med tanke på allt elände ni drabbats av.
  kram ANnika

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails