söndag 4 juli 2010

Tack för denna tiden!

Färdig att ges bort!


När minsta tjejen nu slutade på förskolan så fick de varsin altrad burk med en sten där det står "Världens bästa fröken" (för det har de verkligen varit!) och så låg där en påse med te - antingen myspys-te alt. sommarblandnings-te. Här ser ni två av de fem presenterna jag gjorde. Det blev lite kort om tid då vi plötsligt flyttade fram sista datum på förskolan med 3 veckor så från att ha haft väldigt gott om tid på mig så hade jag plötsligt bara 2 nätter på mig att fixa presenterna då vi var bortbjudna bägge kvällarna... Jag hade redan långt tidigare bestämt mig för att använda den urgulliga och passande Tingtura stämpeln som jag bara älskar. Och naturligtvis så var jag tvungen att "trycka" dit lite sommarfjärilar också ;)
Kortet som sitter på presenterna tackar jag Petrified in Pink för!!! Hon har snällt lagt ut denna underbara mall på sin sida och tidsmässigt så räddade hon mig totalt när mina ögon gick i kors natten innan presenterna skulle ges bort. Tack Petra för att du delar med dig!!

3 kommentarer:

 1. Superfina! Du skrämde mig med rubriken....trodde du tackade för dig liksom. Men så fick jag en glad överraskning istället :D

  kram

  SvaraRadera
 2. Urläckra burkar! Jag bara måste dela med mig av dem på vår Facebook-sida. Supersnygga! :D

  SvaraRadera
 3. Ursnygga burkar du gjort!

  Tack för all inspiration du sprider med din blogg!
  Det senaste jag hittat och gjort från din blogg är en origamiask. Du kan se hur den blev på min blogg. =)

  Ha det bra!

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails