lördag 24 juli 2010

Månadens utmaningI månadens utmaning denna månad så ska man altra något i färgskalan lime, solgult, chili och vinrött. Minst en av färgerna ska vara med. När vi sent idag plötsligt blev bortbjudna på lunch imorgon så insåg jag att alla affärer här i byn var stängda och då beslöt jag mig för att altra en present istället och blev otroligt inspirerad av denna utmaning.
Min grundtanke var att ge bort en chiliväxt men eftersom ingen av mataffärerna här i byn hade det så fick jag nöja mig med en ros i färgen chili istället ;) Jag lyckades få med alla färger och en riktig chili också! Jag vet inte om man ser det så tydligt men jag har först målat tagen vit och sedan färgat in den med min limestämpelfärg och slutligen surrat fast chilin med limefärgad floss. Jag är sällan riktigt nöjd med något jag gör men denna tagen gillar jag jättemycket. Klicka gärna på bilderna så ser du tydligare.

3 kommentarer:

 1. Hej!
  Din gå bort present blev super och den skall du vara jättenöjd med och
  Tack för att du deltar i Månadens Utmaning.

  Kram!

  SvaraRadera
 2. Superfint! Kul med den riktiga chilin, den liksom "hottar upp" presenten :)

  kram

  SvaraRadera
 3. Googlade efter julkort och då hamnade jag på din blogg. Så här blev jag visst kvar ett tag =) Hur mycket snyggt och roligt som helst du har gjort... Lägger dig genast i min inspirationsmatt ;) //Malin

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails