torsdag 13 maj 2010

Alex fyller 40 år!

Framifrån
När man öppnar upp Box-kortet
Hälsningen är dold bakom hjärtat. Där är även text på baksidan av hjärtat.
Bakifrån
Min kära kusin fyllde 40 år nu i början av maj och hon "råkade" nämna detta så där i förbigående när hon såg vår tårta som vi i scrapgänget gjorde tidigare i vår...
Jag såg den här boxkort-vikningen hos Tesa först och hon har även lagt ut en kanonbra video hur man gör på Tesa prickiformar. Sedan när Lotta gjorde sina box-kort så kände jag mig så inspirerad och kände att nu var det dags att pröva denna vikning.
Stämplarna utanpå kortet är från Artic Sister och är bara såååå passande till denna nyblivna 40-åring :) Inuti kortet har jag använt stämplar från ett Reprintset. Du ser bara "Grattis på födelsedagen". På baksidan av hjärtat är det stämplat " Fjärilar räknar inte månader utan ögonblick" + en av Stämpelfabrikens egna fjärilstämplar. Det blev dock lite halvkomplicerat att fotografera detta så jag hoppade över det. Och som vanligt var jag tvungen att offra mig och dricka lite Moët för att kunna avsluta mitt kort. Jag tänkte givetvis på 40-åringen hela tiden ;)

6 kommentarer:

 1. Fint kort. Har du nu gjort ett sådant superdyrt kort igen???
  Kul vikning.
  Kram Vibbe

  SvaraRadera
 2. Snyggt! Häftig vikning, har jag aldrig sett förut. Alltid roligt med nya sätt att vika =)
  Trevlig helg!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Helt fantastiskt vilket jobb du lagt ner. Kortet är underbart, kul med en annorlunda vikning. Hoppas din kusin blev glad annars tar jag det gärna ;)

  kram

  Ps: du har en utmaning inne hos mig: http://soulsistersdiary.blogspot.com/2010/05/en-antagen-utmaning.html Ds

  SvaraRadera
 4. Som vanligt jättefin! :D Vad roligt med en ny vikining, ska själv prova på den någon gång.

  Kram Lisa!

  SvaraRadera
 5. Tack Lotta!

  Skitsnygg kort du gjort:) Visst är vikningen kul!? Dock lite svårt att få det riktigt rakt i "dörrarna" Löser det ibland med att sätta på 2 mönsterpapper utanpå vikningen.
  Ha det gott!!

  Kramis Tesa

  SvaraRadera
 6. Tittar bara in för att kolla läget. KRAM

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails