måndag 10 maj 2010

En presentpåse


Denna helgen fyllde min andra systers man år och då passade jag på att göra denna presentpåse till honom. Han vill börja gjuta i betong så vi hade köpt en bok om detta till honom och sedan hade jag lagt i lite bilder och bloggadresser till inspirerande bloggar om betonggjutning i påsen så han kan insupa inspiration när andan faller på.
Jag höll presentpåsen väldigt "ren" då han själv är konstnär och inte är den "puttignuttiga" typen. Björnstämpeln från Popcorn the Bear kändes helrätt då han heter Björn.
Stansen jag använt är en Floral Wine stans från Martha Stewart av det nyare slaget som är mer som en hopfällbar hålslagare och betydligt bättre kvalitétmässigt mot ex. hennes Doily Lace punch som jag är inne på min andra och det är knappt den håller trots att jag bara använder supertunt papper i den. Sedan "råkade" där bara hamna en stjärna i wellpapp från Inkido på påsens baksida. Den liksom bara hoppade dit själv ;) Finns det avvänjningskliniker mot detta wellpappberoende...?!?!

3 kommentarer:

 1. Något nytt fint du gjort igen :) Vet faktiskt inte riktigt om det finns någon sådan klinik... ;). Men det är otroligt fint med wellpapp!
  Kram Linnea

  SvaraRadera
 2. Underbart snygg påse. Härlig present förpackning. Underbar stämpel.
  Kram Vibbe

  SvaraRadera
 3. Så fin!!! Det borde finnas en scrapoholic anonymous i alla fall...jag hade anmält mig direkt!

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails