söndag 3 maj 2009

Min Scrapevent väska
detalj kameran
detalj pennorna
detalj stämpel
detalj Spanienkarta

På Scrapeventet var det en väsktävling som gick ut på att göra en väska som visar vem du är som scrappare. Enda kravet var att Scrapevent loggan var med och att de färger som fanns i loggan fanns med i någon form.
Jag funderade länge på vad jag skulle göra och eftersom den enda väska jag någonsin bär är ryggsäck så fick det bli en ryggsäck. Jag är liksom ingen handväskstjej...
Jag funderade fram och tillbaka på hur jag skulle få fram hur jag är som scrappare och tillslut bestämde jag mig för att göra en väska med de saker som jag använder mest och lite annat smått och gott. Eftersom jag framförallt är en kortmakerska så fick det bli stämplar, pennor, klister, ett handgjort kort m.m Pennorna gjorde jag efter ett tips som jag fått på en dockhussite om hur man kunde göra små pennor till dockorna i dockhuset. Jag använde grillpinnar för att få den rätta längden till ryggsäcken. Det syns inte på bilden men jag har tom gjort den där lilla pricken så det ska se ut som blyertsen går hela vägen igenom pennan :) Väldigt typiskt mig... Kameran är gjord i papper och själva linsen har jag gjort av en linsförpackning till mina engångslinser som jag målat svart på sidan. Saxen har jag bara böjt till av lite tjockare ståltråd.
Bredvid limtuben som jag gjort av en gammal medicintub till vänster ligger där fullt av små miniknappar. Det syns inte så tydligt på bilden men eftersom inga av mina saker är fastklistrade för att man skulle kunna ta ut dem och titta på så vältes mina saker ut ett antal gånger under kvällen så hälften av mina knappar försvann... Spanienkartan var med eftersom jag bott i Spanien under många år och dessa år har påverkat mig mycket i mitt skapande. Om man kikar bakom alla banden på baksidan som hänger på en liten galje som jag också böjt ihop själv så har jag gjort en liten skylt med L8 för man skulle kunna se vem som gjort väskan.
Det gjorde inget att jag inte vann för det gjorde en annan helt fantastisk väska!! för jag fick en enorm kick av alla underbara kommentarer jag fick på eventet. Dessutom så har jag insett att man kan skapa otroligt mycket mer än vad man tror man kan om man bara använder sin fantasi.

13 kommentarer:

 1. Din ryggsäck är helt OTROLIG.Alla små saker du gjort själv fins bara inte ord.
  En annan sak, man blir ju lite orolig när man ser att någon är inne klockan åtta på en söndag morgon och lägger in saker i sin blogg.
  Vi ses i morgon
  Kram Vibbe

  SvaraRadera
 2. Helt fantastisk! Vilken kreativitet! Älskar alla detaljerna. Underbart!
  Ha en härlig söndag

  SvaraRadera
 3. WOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Jisses, girl! Den är helt,helt otrolig!!!!

  SvaraRadera
 4. Mm säger som dom andra damerna.....WOW.
  Kram kram
  Carina

  SvaraRadera
 5. ÄN EN GÅNG - du är helt otrolig! Men som svensklärare reagerar jag på dina bildtexter, då du gärna särskriver... :)
  Jag undrar var ditt skapande ska sluta? Varför inte bygga ett kök i papper?
  Din äldsta dotter och min, har scrappat här idag. Hela T:s golv är fullt med papper och annat pyssel. Antar att äpplet inte faller så långt från trädet..

  SvaraRadera
 6. Ja, jag är imponerad - är glad att jag sett den live!

  SvaraRadera
 7. Jag vill oxo se den live!!!

  Ta med den imorgon snälllaaaa.
  Carina

  SvaraRadera
 8. Heeej tjejen!

  Men w o w alltså! Hur kan man bara göra en sådan vacker väska??? Är djupt, djupt imponerad. Så finurligt med alla tillbehören!
  Jag kan inte se mig mätt den, man kikar och kikar och hittar nya saker hela tiden! Wow! I'm stunned!

  Föresten - jag vet inte hur, eller varför, men du missades på min lista jag gjorde häromdagen i bloggen? Hursomhelst - du har något att hämta i min blogg (du får kika ett par inlägg ner)

  Ha de bäst!
  Många, många imponerande kramar / Angelica

  SvaraRadera
 9. Hejsan!!
  Vilken cool väska. Ibland kan jag inte fatta hur duktiga vissa är. Själv hade jag aldrig kommit på att göra alla dessa detaljer som du gjort. Jag kommer verkligen tillbaka och hämtar inspiration här hos dig.
  Kramar Karina

  SvaraRadera
 10. Ojojoj, vilken läcker och häftig ryggväsk!!! Den mest avancerade jag sett och med alla tillhörande detaljer, vilket fantastiskt arbete du lagt ned på den!!!

  Är helt imponerad!!!

  Ha en härlig torsdag!

  SvaraRadera
 11. Hmmm.... ryggsäck ska det ju vara, inget annat! :-)
  Får skylla på den sena timmen, hehe!!!

  SvaraRadera
 12. Så j..la läcker väska du gjort, ursäkta språket. Den är helt underbar. Kram

  SvaraRadera
 13. Helt otrolig rygga. mkt imponerad.Kram....tyrasmatte

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails