söndag 15 september 2013

Äntligen har mina scrapsaker kommit!!

Ifall ni undrar varför jag inte gjort några inlägg på länge så kommer svaret här - Jag har flyttat till Spanien!! Närmare bestämt utanför Marbella på Solkusten. I förra veckan flyttade vi så äntligen in i vårt nya hem och flyttlasset från Sverige kom häromdagen. Jag känner mig jättesugen på att pyssla men vi måste komma på plats med alla saker först. Det är dock lite svårt när man jobbat hela dagen och det är 35 grader varmt att känna det där riktiga pysselsuget... Jag har massor av idéer i huvudet och hoppas att jag fått med mig det mesta i mina lådor. Jag har inte hittat något ställe att köpa scrapbookingsaker på ännu så tillsvidare får jag handla via nätet.
Hoppas ni haft en skön sommar!! Själv har jag packat, packat och packat lite till och det känns skönt att äntligen vara på plats och så håller vi tummarna för att hela familjen ska trivas. Barnen har börjat skolan och stormtrivs så det ser onekligen bra ut. :)

6 kommentarer:

 1. Åh så härligt att bo utomlands.. Spännande för er.. Förstår att pysslandet blir lite lidande, men du kommer nog igång snart..! Skönt att barnen trivs, det är ju viktigast..

  Kram Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Trivs barnen så trivs vi :) Det är härligt att se hur snabbt de anpassar sig.
   Tror att så fort vi kommit på plats så kommer det blir mer pysslande. Just nu bygger vi kök och ett av två badrum är klara så pysslandet blir lite lidande. Man kan säga att jag pysslar med annat... ;)
   Kram

   Radera
 2. Men oj, wow vad fräckt =)
  Ja att få lust att pyssla i sånt fint väder måste vara svårt....men då ni får en vardag dä och inte bara "Semester" så bli det väl enklare sedan.
  Så fräckt att våga bryta upp och flytta = tummen upp från mig!
  karm Iffa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ibland måste man vara lite halvgalen :) Om vi inte gör det nu så blir det troligen aldrig av och än så länge känns det helrätt!!
   Nu har vi även fått internet inkopplat så nu har jag kontakt med omvärlden igen ;)
   Kram, kram

   Radera
 3. Men oj så spännande:) Lycka till over there♥
  Kram Tesa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tusen tack!! <3
   När det blir lite svalare (idag har det varit sol och 30 grader!) och kanske tom regnar så ska jag låsa in mig och bara surfa runt och insupa massor av inspiration så jag får igång den rätta pysselkänslan!!
   Kram
   L8

   Radera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails