måndag 14 oktober 2013

Jag har pysslat!!

Tydligen så jobbar jag bäst under press. På mitt nya jobb här i Spanien så skulle vi ha en sk "coffee morning" där vi bjudit in våra kunder på kaffe och tilltugg för att visa alla våra nyinkomna nyheter för hösten. Eftersom vi säljer en hel del presenter men inte har några passande kort till så fick jag för mig att jag skulle göra lite olika varianter till denna "happening". Eftersom allt är vi säljer är golfrelaterat så blev det naturligtvis golftema på allt. Då jag skulle göra några stycken så försökte jag hålla dom "clean & simple". Först ut är detta tagkort.
Jag har dock fortfarande lite problem att hitta den där riktiga pysselkänslan när det är +28 grader ute... hihi

2 kommentarer:

 1. Vilket härligt golfinspirerat kort..
  Förstår dig mycket väl att du har annat att göra än att pyssla i värmen. Men kul att du gör lite i alla fall. Tycker det är så inspirerande att kika in här hos dig.

  Kram Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Anna! Jag försöker verkligen få gjort lite i värmen :) Nu fick jag gjort en serie med golfinspirerade kort, presenter, mm och det var härligt att komma igång och skapa lite igen.
   När det blir lite svalare ska jag äntligen sätta mig och surfa runt lite och kika in hos alla som besöker mig då tiden inte riktigt räckt till. Det är så mycket nytt som händer varje dag!
   Kram
   L8

   Radera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails