torsdag 25 juli 2013

Grattis Lotta på 40-årsdagen!!


Detta var min sida
Idag är det ingen vanlig dag för idag är det Lottas 40-årsdag - Hurra, hurra, hurra!!!!!!!!!!!
Lånad bild av Nickan
Du har fortfarande chans att vara med på hennes blogcandy om du hoppar över till hennes blogg :)
Vi är ett stort gäng i blandade åldrar som träffas, pysslar och skrattar i massor var tredje vecka varje höst- och vårtermin, och tillsammans med Lotta så har jag arrangerat dessa träffar de senaste åren. Så när vi såg att Lotta fyllde 40 år så började vi planera, och denna gång så var vi ett gäng som tillsammans gjorde en liten "minnesbok" ifrån oss alla.
Temat denna gången var "skola" med egen tolkning samt fria färger... hihi
Eftersom Lotta är mattelärare så blev bakgrundspappret ganska självklart på min egen sida ifallafall. Eftersom mina scrapsaker är nerpackade och jag inte kommer åt dem på ett tag så blev det ett hopplock av nytt, gammalt och lite allmän uppfräschning. I all förrvirring som är just nu så missade jag bara en sak - att stämpla min sida med mitt namn men jag får smyga dit den vid ett senare tillfälle.
Jag fick även äran att göra fram och baksida och eftersom jag i detta fallet tyckte att allt inuti skulle tala så gjorde jag en tidstypisk framsida (för oss som gick i skolan förr i tiden...hahaha) och sedan på baksidan så satte jag dit vår "Scrap Academy Skurup Division" dekal så Lotta inte skulle missa vem det var ifrån.
Jag hoppas att du haft en riktigt, riktigt härlig dag Lotta och jag är ledsen att jag inte kunde vara med och överlämna din present men ibland blir inte allt som man tänkt sig.

Är du nyfiken på vad vi gett bort tidigare vid högtidliga tillfällen i vårt gäng så har vi bla annat gjort canvastavlor, tårtor och vimplar. Om du klickar på länkarna här nedanför så kan du se vad vi gjort:


3 kommentarer:

 1. L8 det var faktiskt bara 30 år. Kram ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hihi... Var lite snabb i fingrarna - du är ju rena ungdomen i jämförelse med oss... ;) Kramis

   Radera
 2. Japp, rätt ska vara rätt. Behöver ju inte skynda ;-)Kommer ju så småningom dit

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails