onsdag 27 mars 2013

Ännu en påskstrut

Här kommer den andra påskstruten jag gjorde hos Reprint och denna gången i lite mer traditionella påskfärger. Är väldigt förtjust i vad jag kallar "strumpbandsbandet". Jag vet inte vad bandet heter egentligen men det är definitivt lite strumpbandskänsla över det.
Jag längtar tills det är färdigjobbat imorgon då jag äntligen ska fira påsk!! Vem vet - det kanske blir lite tid över till att pyssla också?

2 kommentarer:

 1. Hej!
  Denna var superfin!!! Gillar verkligen prisman du satt längst ner =) Din text = jättefin!
  Ja nu är det bara dagens arbete kvar och sedan fyra dagar ledigt = såååå skönt!!!!
  Du, jag funderar på en sak. Du har inte funderat på att bredda din blogg lite......din text är så liten och även det man skriver =) Nog för att jag fyllt 40 i år men jag hoppas inte att min syn blivit riktigt så gammal än,fniss. Det är bara en tanke då du vet att jag gärna besöker dig och gillar det du gör!
  Ha en fin sista arbetsdag på jobbet.
  kram Iffa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för din fundering :) Jag har inte sett att min mall blivit så small. Tydligen så är min mall lite gammal insåg jag när jag var inne i blogger... hahaha Tack för du är så uppmärksam - vet själv hur irriterande det är då en av mina favoritbloggar använder en font som inte funkar på min dator så jag kan inte se ett enda ord hon skriver. :(
   Kram och ha en riktigt skön påsk!!

   Radera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails