torsdag 21 februari 2013

En liten smyckesask kanske...?

Med ett kort inlägg passar jag på att visa denna lilla ask gjorde jag för hundra år sedan. Jag har inte visat den för det skulle publiceras i en tidning men efter mycket strul (läs +6 månader) så blev det inte så. Lite trist då jag kunnat visa den för många månader sedan...  Men nu när tiden inte riktigt räcker till för mig så är det ju perfekt att visa upp den. :)
Papperna som asken är klädd i är från en flera år gammal kollektion med papper från Maja som blev över från ett Scrapevent som jag var med på, också det för länge, länge sedan... Det är ett av mina absoluta favoritpapper från Maja och själva asken var jätterolig att göra då den är lite annorlunda än en "vanlig" ask.

4 kommentarer:

 1. Supersnyggt papper från Maja!!
  Denna asken är så läcker och vad tråkigt att det strulade så att du har fått "hålla" på den så länge. Någon vacker dag skall jag nog ge mig på att testa denna men det är lite vikningar för att få ihop den =)
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Jättefin ask.. Har sett den vikningen lite varstans på nätet. Men ännu har jag inte provat... Får bli ett projekt framöver känner jag..
  Tråkigt att behöva hålla på asken så länge.. Men samtidigt kan det vara bra att ha lite att visa när tiden inte
  Räcker till åt nya grejer..

  Ha en fortsatt trevlig helg!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Från en som sett den live - den är helt underbar!!
  Saknar dig - hoppas det inte ska bli bekymmer i veckan utan vi kanske kan träffas... ;)
  Kramar

  SvaraRadera
 4. Läcker, som vanligt eftersöker jag beskrivning ;)

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails