lördag 29 december 2012

Hinner inte riktigt med allt detta året.. ;)

Inbjudningskort till min gudsons kalas
Födelsedagskort till min gudson
Bokmärke enligt önskemål från min gudson
Ser att tiden rinner iväg på detta året och inser att jag inte riktigt hunnit visa allt jag gjort så det får väl bli en del nästa år istället.
När min gudson fyllde år och min syster köpt färdiga födelsedagskort som bara skulle sättas på frimärken och skickas, så frågade han om inte jag kunde göra hans inbjudningskort istället. Snäll gudmor som man är så kunde jag inte säga nej. Problemet vara att korten var tvungna att läggas på lådan senast dagen efter för att hinna fram i tid så det fick bli ett mycket enkelt och snabbt kort. Temat på kalaset var fotbollskalas som ni kanske förstår, eller?!
Sedan hade jag gjort ett fotbollsbokmärke tidigare i år till en av hans kompisar på hans födelsedag som han tyckte sååå mycket om. Så självklart önskade han sig ett sådant av mig i födelsedagspresent. Givetvis kunde jag inte säga nej till det heller... Och då kände jag att till den "riktiga" presenten från oss så skulle det självklart vara ett matchande födelsedagskort. Det han gillade mest var att jag på alla varianterna gjort fotbollslagets matchtröja precis som i verkligheten. 

2 kommentarer:

 1. Men så gulligt av dig att fixa iordning inbjudningskorten på så kort tid, enkelt men snyggt blev det och flaggorna är fint placerade och snygga!
  Härligt med ett matchande kort till honom, precis detta som är så kul med vår hobby att det går att göra exakt vad som önskas =)
  Kram Iffa

  SvaraRadera
 2. Snyggt "kit" !
  Komiskt - jag har gjort första kortet till sonens kalasinbjudan och gissa vilken variant... Jo just din tagvariant....
  Ha ett gott nytt 2013 och så hoppas vi på härliga träffar (hoppas jag kan få till det lite oftare denna termin...)
  Kramar till dig och de dina!

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails