tisdag 15 november 2011

Dörrsskylt med aluminiumtejp

Många av mina pysselkompisar har gjort dessa läckra aluminumskyltar, aluminiumaskar,aluminiumböcker m.m. så häromveckan så testade jag det också. Det är superenkelt och går jättesnabbt att göra och det blir verkligen ett läckert slutresultat. Detta är min första test och det lär bli fler aluminiumalster. Om du är nyfiken på hur man gör så kika in till ex. Tesa som gjort en beskrivning på hur du gör. Aluminiumtejpen har jag köpt på Biltema. Där får man en hel rulle för 39:90 och sedan är det bara att sätta igång och ta fram alla möjliga dekorationer som man har hemma.
Tidigare i höst fick jag en förfrågan från min dotters fritids om jag kunde komma dit och pyssla med dem. Då jag tidigare i höst gjort namnskyltar till bägge deras kapprum så tänkte jag att det kunde vara kul att visa hur olika saker man kan göra när man pysslar så jag lät alla barnen testa på att göra varsin dörrskylt med aluminiumtejp. Även personalen fick testa. Killarna och tjejerna tyckte det var "Fett coolt!!" så jag tror det blev en succé.
Idag finns det aluminumtejp på deras fritids och det tillverkas allt möjligt med tejpen. Jag använde bokstäver och figurer som jag tryckt ut av toarullar med min quickutztång som de kunde använda att dekorera med. Det blev perfekt då barn ibland har en tendens till att trycka lite mer än vi vuxna och då går inte aluminumtejpen i sönder lika lätt. Barnen var mellan 8-11 år och sååååå duktiga!!!

1 kommentar:

  1. Underbart!!
    Kul grej att göra med barnen, och jag kan tänka mig att de blir stolta över resultatet.
    Kramar

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails