lördag 16 oktober 2010

Tänd ett ljus...

När jag var på Reprint förra helgen så fick vi även pröva att stämpla på ljus och altra en liten presentförpackning till ljuset. Eftersom hela jag är grön så blev det ett ganska grönt ljus för mig.
Stämpeln jag använde är helt underbar!
Det var jättekul att äntligen få testa att stämpla på ljus och att det var så enkelt trodde jag inte.
Man stämplar först på ett vitt silkespapper (så slipper man dela servetter...). Sedan klipper man så nära motivet som möjligt och lägger på där man vill ha motivet på ljuset. Sedan tar man ett bakplåtspapper och spänner runt ljuset så motivet ligger stilla när du värmer på motivet med din embossingfön. Bakplåtspappret gör att inte ljuset smälter helt och hållet när du värmer på motivet plus att du har något att hålla i utan att bränna dig. Man får dock ha lite koll så man inte värmer på för mycket. När det är klart är det bara att börja dekorera ditt ljus och din presentförpackning. Jag duttade även på en hel del glitterlim på stämpelmotivet men det är lite svårt att se på bilden.
Jag har sedan länge köpt på mig ett gäng ljus för att stämpla på och nu finns det inga ursäkter längre. Nu är det bara att sätta igång och göra lite julgåvor. Klicka gärna på bilden så ser du ljuset lite tydligare.

3 kommentarer:

 1. Oh så fint! Du får det att låta så enkelt...men jag måste nog gå en kurs för att förstå ;) (hint hint)

  Ses snart!

  kramisar från mig

  SvaraRadera
 2. så häftigt måste bara prova det. Men en kurs skulle inte vara fel:P.

  SvaraRadera
 3. Tack för tipset men har du någon beskrivning som du kan tänka till kopiera så bet jag dig
  Mvh Nina

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails