söndag 10 oktober 2010

Hatten av för Reprint

för en jättelyckad kursdag på Gamla Fjällunda och en superfräch och god middag med trevligt sällskap senare på kvällen. Jag hade förmånen att tillsammans med Miia och Johan på Stämpelfabriken vara med uppe på Reprint igår och gå 4 olika minikurser där vi bl a gjorde denna hatten som Ulrika hade designat. För mig som älskar att altra saker så var detta ett klockrent projekt :) Dessutom så blev det äntligen av att jag testade att göra dessa två fräcka blommorna som jag länge tänkt göra men inte fått tummen ur... Ja, hela dagen blev en liten spark därbak då jag även fick testa att göra ett Tim Holtz inspirerat smycke (jag har sedan länge materialet hemma) och stämpla på ljus (ljusen står i hyllan på rad och bara väntar på att utsmyckas). Kortkursen var väldigt basic då den riktar sig till affärsinnehavare som skulle kunna skylta med dessa kort, men som vanligt så suger man åt sig det man gillar och sedan kan man använda det på sitt eget sätt.
Tusen tack alla goa tjejer på Reprint som gjorde min dag så inspirerande och lyckad och ett speciellt tack till Miia och Johan för att ni är så underbara!! Jag kan knappt vänta tills barnen ska lägga sig ikväll så jag kan börja pyssla.

6 kommentarer:

 1. Wow, vilken häftig hatt!! Du är verkligen duktig på sånt som ser så komplicerat ut att göra ;)

  SvaraRadera
 2. WOW! Inte illa L8. Vissa av dina alster känner jag att jag aldrig skulle få till om jag ens vek mig på mitten ;)

  Ses snart
  kramisar

  SvaraRadera
 3. Åh vad fin din hatt blev! Det var verklgien jätteroligt att träffa dig, tusen tack för tipset om min ... ähum ... inte så kompletta instruktion ... :D Jag ska uppdatera den, jag lovar! Det var verkligen en underbar helg, det tycker jag också! Kram på dig och ha en bra vecka!

  SvaraRadera
 4. Inte ett dugg avundsjuk på dig...

  Supersnygg hatt, ser fram emot att se den live och kanske någon beskrivning...?
  Kramar på dig!

  SvaraRadera
 5. Hej tant grön, tant brun här;)) Oj oj oj vilken underbar hatt!! En till som diggar kistan är min lilla dotter, hon har lagt en skelettfigur i lådan och pillar på den hela tiden...får se hur länge den är hel:)
  Ha det gott!!

  Kram Tesa

  SvaraRadera
 6. Hej!
  Hatten är superhäftig och lyckliga du som fick vara med hos Reprint.

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails