torsdag 17 juni 2010

Grattis Linnea!

En väldigt överraskad Linnea


Min lilla öppningsbara ruta...
Tidigare ikväll dök vi upp oanmälda hos vår yngsta deltagare i Scrap Academy Skurup Division. Linnea har gått ut nian idag och givetvis ville vi fira henne. Av två orsaker egentligen - 1. att hon gick ut nian 2. att hon är så tuff att hon kommer till alla våra scrapträffar trots att många av oss både är dubbelt och tredubbelt så gamla som henne... ;) Det är häftigt med en "sport" som verkligen går över alla åldersgränser. Nästan som golf hahahaha
Vi var ett gäng som bestämde oss för att göra en minnestavla till henne och alla fick i uppdrag att göra en 9x9 centimeters ruta och fylla den hur vi ville. Enda kravet vi satt upp vara att någonstans skulle vårt namn finnas med. Antingen med vår egen stämpel eller på något annat sätt. Visserligen är jag väldigt partisk men jag tycker verkligen att trots att vi varit 8 st inblandade personer som gjort en del var, så är det ändå harmoni i tavlan.
Jag är stolt över att ha så härliga scrapvänner och jag kan varmt rekommendera er att göra något liknande för det passar som studentpresent, födelsedagspresent eller varför inte en uppmuntringspresent? Om ni gör något liknande så skriv gärna en kommentar så vi får kika in till er. Vill ni titta närmre på tavlan så klicka på bilderna.
Idag är det iallafall Linneas dag och vi ser fram emot hennes sällskap på våra träffar i höst också!! Njut nu och ha ett riktigt skönt sommarlov Linnea!!

7 kommentarer:

 1. Vilken jättefin tavla ni har gjort!
  Det var en väldigt bra present också :)

  /Alva

  SvaraRadera
 2. Du och ditt gäng har verkligen gjort en fin tavla till Linnea. Vad har ni satt papprena på? Är det någon slags tavla?
  Kram Lisa

  SvaraRadera
 3. Vilken fin present!

  SvaraRadera
 4. Haha vilken hemsk bild!
  Jag tackar så himla mycket för tavlan, kan knappt fatta att den är min, fast det är 2 dagar sen jag fick den.
  Den är helt underbar :)
  Det kvittar att många är tvådubbelt och till och med tredubbelt så gamla som mig när vi har så roligt tillsammans!

  Kramar Linnea

  SvaraRadera
 5. Gud så fiffigt! Detta måste jag lägga på minnet =D
  // Elly

  SvaraRadera
 6. Vilket jobb ni alla lag ner, superfint!!!

  SvaraRadera
 7. Vilken kul idé:)
  Tack för ditt avtryck. Skönt ni verkar ha det....här är det jobb ytterligare en vecka innan semestern. Ha det gott och njut av sommaren. Kram Tesa

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails