onsdag 16 december 2009

I förra veckan gjorde Dan en tavla...Min man har en tendens till att allt som oftast möblera om i vårt hus. Han älskar inredning och han kan genom att flytta om möbler, sätta upp en ny tavla, byta kuddar i soffan osv få folk att tro att vi handlat helt nya möbler trots att vi egentligen bara bytt plats på lite möbler i huset.
Nu i helgen som gick fick han ett av sina berömda "ryck" igen så det var bara att ställa upp och bära möbler...
Dessutom så fick han en idé om en tavla han ville göra och det vara bara att samla ihop barnens alla spel och för att tavlan skulle få rätt storlek fick jag åka över till syrran och låna deras spel också. hihi Ovan ser ni slutresultatet på tavlan som numera hänger i vårt ena vardagsrum. Den är 2 meter hög och 80 cm bred och man blir jätteglad när man kommer in i rummet. Så nu ska vi bara bestämma vilken av färgerna på tavlan vi ska ta upp när vi ska byta ut kuddarna i soffan. Men som ni ser har vi stora valmöjligheter :) Som vanligt om du klickar på bilden så ser du lite bättre.

4 kommentarer:

 1. WOW!!! Så häftig och vilken rolig idé ;)
  Kram LInnea

  SvaraRadera
 2. Vilken häftig idé! Så himla fyndigt och jädrar vilket kreativt par ni är! ;-)

  Allt väl med dig tjejen? Jag har ju varit så kass på att uppdatera mig i bloggvärlden, har bara hunnit med ScrappTorget (vilket iof är väldans kul!)..
  Men ibland står livet i vägen och då är det inte så mycket att be för ;-)

  Hoppas iaf att allt är bra med dig!
  Ha de bäst snäckan!
  Kraaaam / Angelica

  SvaraRadera
 3. tur att tornet inte rasade ;-) det hade varit mindre kul att sortera alla spelpjäser...

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails