söndag 27 december 2009

Årets julgran

Jag var bara tvungen att hänga på Allt Om Scraps julgransutmaning. I vår julgran finns det inga "vanliga" julkulor utan den är full av Barbara Bukowskis jultomtar, julänglar och julpepparkakor m.m. Som ni såg i inlägget om barnens dagisjulklappar så har jag gett ex. änglar, tomtar, lucior och stjärngossar till personalen tidigare år.
Tyvärr blir det svårare och svårare att få tag på dessa juldekorationer för vart år som går men jag har samlat sedan äldsta dottern föddes och där är två dubbletter i hela granen :)
Julgransmattan under granen är köpt i Spanien när vi bodde där. Granen är 3 meter hög då vi bor i ett gammalt hus med högt till tak. Vi har definitivt en gran som inte är lik övriga granar... Klicka gärna på bilden så ser du bättre.

3 kommentarer:

 1. Härligt med julgran.
  Vi har ingen gran, allergi tråkigt men sant.

  SvaraRadera
 2. Superfin gran! Våran är helt smockfull med dagispyssel. Gammalt dagispyssel som ingen har hjärta att slänga. Yngsta i vår familj är ju 15 :P haha men men, lite mysigt är det även om den inte är så himla snygg
  God fortsättning!

  SvaraRadera
 3. Mysig gran ni har. Detta är 1:a året som jag ej varit med och klätt en gran om jag bortser ifrån mitt födelseår då jag var drygt en månad gammal när julafton inträffande;) Istället var det mina små jäntor som fejade med granen.
  Gott slut och Gott Nytt 2010.
  Kramar

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails