lördag 28 november 2009

Tackkort

Nu har alla Saras tackkort landat i brevlådorna. Det blev en enkel variant med nya favoritstämpeln från Tingtura. Retroblomman håller ihop kortet så det inte öppnar sig.
Sara har hjälpt till med att skriva kram, sitt namn och ritat en massa hjärtan. Bokstäverna till TACK har jag stansat ut med min Quickutz i ett av paketpapprena jag sparade från kalaset. (ja, jag vet - tantvarning på det...!) Ett bra tips är att spara fina presentpapper, t ex sådana där som är silvriga på ena sidan och glansiga och färgglada på den andra sidan. Kaffeförpackningar till hela kaffebönor brukar vara jätte fräcka och funkar jätte bra när man stansar ut bokstäver. Vissa medicinförpackningar blir kanon också. AnnaKarin en kompis till mig tipsade mig om detta och det har jag haft väldig nytta av. Om du klickar på bilden så ser du tydligt hur glansiga bokstäverna är.

4 kommentarer:

 1. Fina!! Och gulligt att hon skrev lite själv, uppskattas säkert extra! Jag sparar också på allt jag kan komma på, nu saknas bara en stan-maskin :P men är ju jul snart *håller tummarna*. Haha
  Kram på dig!

  SvaraRadera
 2. Superfina, o tänk att få ett sådant efter ett kalas :)

  SvaraRadera
 3. Jättefina Tackkort.
  Så fint skrvit av lilla damen.
  Kram Vibbe

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails