onsdag 11 november 2009

Nu är min Krya på dig ask äntligen klar!!För ett bra tag sedan så visade Tussan hur man kunde göra sådana här gulliga "krya-på-dig-kit" och hon la även ut en beskrivning. Jag har försökt bli klar med denna i veckor men har liksom inte kommit för mig att köpa Läkerolaskarna som de flesta har i för jag tycker inte om någon av smakerna. Jag har så svårt att ge bort något jag inte tycker om. Så var jag inne och såg att någon hade använt Bafucinburkarna som man kan köpa på Apoteket och de tycker jag ju om och vips var den klar.
Den passande hundstämpeln är det "übermegakreativa" (det ordet finns nog inte i Svenska Akademins ordlista) Carina som gjort. I hennes pysselvärld finns det inga begränsningar bara möjligheter.
På baksidan sitter där en Skogstokig stämpel där det står Krya på dig (syns inte så bra på bilden) och på baksidan har jag satt min egendesignade personliga stämpel som jag fått upptryckt på Stämpelfabriken.
Inuti har jag använt Spellbinder Label 1 så man kan skriva ett litet meddelande till sjuklingen.

5 kommentarer:

 1. Men Gud så fint! Tänk att få en sådan när man inte mår bra, underbart! Måste titta på beskrivningen så jag kan göra en egen. Tack!

  krm

  SvaraRadera
 2. Åhh så fin. Perfekt present nu i dessa förkylningstider:o)Kul att ni känner varann alla ni Lottor :o)Må så gott. Kram

  SvaraRadera
 3. så fin! Ja hoppas också att vi ses då. Som det ser ut nu gör vi det, har bara prov på dagen. Men det e ju lugnt. Men vi får se, skolan avgör..
  Kram

  SvaraRadera
 4. Nämen, tänk om man skulle försöka bli förkyld... *fniss* för vem vill inte ha ett sånt snyggt kit?!
  Kram,Lena

  SvaraRadera
 5. Söta askar! När man får sådana fina presenter, så blir nog tillfrisknandet en dans :o)

  Kramar Lisa!

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails