torsdag 16 juli 2009

Till dig!


Imorgon går jag äntligen på semester och jag har gjort två kort med Dig som är inne och läser detta i baktanke. Till alla er som läser och är inne och tittar på vad jag gör och som lägger "goa kommentarer" :) Ni är en stor inspiration!
En annan inspiration är Kamilla och jag hittade en kanon beskrivning på hur du gör dessa "krullorna" som jag har på blommarna och som är gjorda med floss och lim. Ta gärna en kik hos henne för hon gör hur mycket finns som helst och du hittar massor av bra beskrivningar på hur du kan göra egna blommor m.m.
Klicka gärna på bilderna så ser du "krullorna" bättre.

5 kommentarer:

 1. Underbara kort! Håller med om att Kamilla inspirerar! Har inte gett mig på hennes floss-kryllor än för jag avvaktar med mitt pyssel till semestern. Har massor av stämplar som bara ligger o väntar på mig!

  kram

  SvaraRadera
 2. Ha nu en riktigt skön semester. Jag är tillbaka i Skurup med halsfluss. Har dock en liten present till dig från min semester och naturligtvis går den i scrappingens tecken... Du får den inom kort. Du är en otroligt stor inspiration, men det vet du redan! Ha det gott!

  SvaraRadera
 3. Vad roligt att få kort med så fina texter.
  Vill tacka för hälsningen från dig i min blogg.Det värmer!
  Kram!

  SvaraRadera
 4. Såååå fina kort!
  Du är lika mycket inspiration själv tjejen! Vet ingen som kan hitta på så mycket altrade och vackra ting på så kort tid, som du! Du banar väg för en massa nya upptäckter inom scrapvärlden!

  Hoppas du får en härlig semester!
  Ha de bäst snäckan!
  Kram / Angelica

  SvaraRadera
 5. Jättefina grejer som vanigt.
  Snart är det tid för vår träff.
  Carina
  Jag har anmällt mig till Mimas träff i September

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails