måndag 6 juli 2009

Oj då!Här är tre kort jag gjort till Stämpelfabriken som jag glömt visa... Värmen gör hjärnan lätt grötig :)
Gillar stämplarna jätte mycket - lite annorlunda men ändå användbara. Jag gjorde tre enkla kort men försökt ändå få med lite tips om vad man kan göra eller använda när man gör kort.
På det första lökkortet så var det framförallt tipset att man kan framhäva texten genom att göra texten dubbel så den mörkare blir som en skugga. Ibland kan jag tycka att texten bara försvinner och då är detta ett bra sätt att få fram texten lite extra.
På anemonkortet så fick jag in min nyvunna kärlek till att sy på kort. Just nu har jag en tendens att sy på nästan alla kort. En kul detalj tycker jag.
Och slutligen på kastanjelövkortet så ville jag ha med det otroligt fräcka trämaterialet som jag gjort tagen av (tyvärr kan man inte se det så bra när det är inscannat...) Det var precis som en tunn, tunn träskiva som man kunde klippa i. Köpte även korkpapper som jag handlade samtidigt och som är precis som ett papper pressat i kork. Väldigt kuliga material att använda. Klicka här så kan du se kortet jag gjorde med korkdetaljer tidigare i år. Då använda jag korken till takpannor.

1 kommentar:

 1. Tjena snäckan!

  Kul med lite "glömda" alster som man kan ta fram lite då och då! Och superfina är de också! Gillar kastanjebladen massvis. Bra tips du kommer med ang texten!

  Hoppas allt är bra med dig och att du har det skönt i sommarvärmen!
  Ha de bäst!
  Kramar / Angelica

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails