måndag 5 januari 2009

Minnestavla åt Lisa

Lisa ville att jag skulle göra en tavla till henne med henne och Mormor-Mamma (min mormor) som hon kunde ha på väggen och titta på så hon inte glömmer bort henne. Min mormor gick bort i höstas och det var Lisa som började kalla henne Mormor-Mamma (hon var ju mormors mamma så det var så självklart för henne vad hon skulle heta när hon var liten) och jag tycker att denna tavla visar glädjen mellan dem när de träffades. Nu sitter den på hennes vägg ovanför sängen och Lisa tycker jätte mycket om den. Min mormor tyckte att Mormor-Mamma var det finaste namn hon visste som barnbarnsbarnen kallade henne. Hon gillade aldrig att kallas gammel-mormor...
Man ser inte på bilden men tavlan är ganska djup, ca 4 cm och hela kanten är täckt av en jätte fin spets som jag fick när Dans farfar gick bort. Mycket minnen i tavlan även för mig.

1 kommentar:

  1. Härlig tavla. Jätte snygg.
    Min mamma komer bli glad när hon blir kallad mormor-mamma istället för gammel mormor. Barn är underbara på att komma på saker. Egentligen helt sjävklart att bli kallad mormor-mamma.
    Kram Vibbe

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails