tisdag 13 januari 2015

Pigg 80-åring!
God fortsättning på er! Hoppas ni haft en mysig jul och nyår!
Nu när jag äntligen kommer in på min blogg igen så tänkte jag bli lite bättre på att uppdatera min blogg. På grund av en gömd kod i en av mina sido-gadgetar så har jag inte kommit in på min egen blogg på väldigt länge. Men tillslut med hjälpa av pysselvänner och olika forum jag är med på så lyckades jag lokalisera felet så här kommer äntligen ett första inlägg för 2015. Detta är ett beställningskort jag gjorde till en pigg 80-åring som gillar golf och camping.
Bakom själva grattishälsningen gjorde jag en liten "presentkortsficka" där beställarna la ett presentkort från El Corte Ingles. Jag gillar lite kreativa lösningar och det är alltid roligare att ge bort ett presentkort i ett litet specialkort eller presentkortask istället för ett vanligt kuvert som du oftast får när du köper presentkort. Detta är ett sk bokkort som jag utgått ifrån och sedan gjorde jag en liten öppning mellan bakgrundspappret och själva texten som jag klistrade fast.
På fredag ska jag på planeringsmöte inför ännu en konstdag här på Solkusten med SWEA i mars. Spännande saker är på gång!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails