tisdag 4 juni 2013

Judo är viktigt i livetJag har inte glömt bort er men det är fullt upp med avslutningar på alla aktiviterer, skolutflykter m.m så här på sluttampen av terminen så jag hinner inte riktigt med...
Här är iallafall mitt senaste projekt som är ett kombinerat projekt av mig, några barn och en judopappa.
En pojkkompis i barnens judogrupp som är 7 år har skrivit en låt som barnen gått och nynnat på hela våren och min minstning och hennes kusin har sedan satt ny text och döpt låten till "Judo är viktigt i livet".
Sedan har pojkens pappa hjälpt dem att spela in låten och gjort en video till. Mitt jobb var att fixa någon slags cdfodral till skivorna vi brännt till alla tränare och jag gjorde en rätt enkel variant med tanke på att vi ville ge alla tränare och hjälptränare + att alla som varit med och gjort låten skulle få varsin skiva också. Så det blev 21 st cdfodral till slut. Naturligtvis så har alla judokas fått sin bältfärg som bakgrundsfärg på judobilden. ;)
Det är verkligen kul att göra något för alla dessa underbara tränarna i judoföreningen då de verkligen inte förväntar sig något från oss föräldrar.
Vi hade premiärvisning av videon och låten idag på avslutningen och det blev succé!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails