torsdag 16 augusti 2012

Idag surfar jag nercabbat....och njuter av solskenet!! När jag surfade runt i cyberspace så hittade jag denna roliga bilmall och jag var bara tvungen att bygga en cabrolet... I somras blev det en hel del altrande för mig när jag deltog i Inzpiras stora tävling och eftersom jag älskar att altra så ryckte det i klistertarmen när jag hittade denna bilen.
Så med lite småändringar och tillägg och en ytterst begränsad franska så blev min bil så här. Kanske blev Reprints papper lite väl "osurfiga" men jag hade inget annat passande hemma...hihi 
Jag har funderingar på att göra en lite mer wild and crazy bil framöver :) Då ska jag även göra lite ändringar på mallen då man nog ska ha gjort en bil eller två innan så att man vet var man ska lägga till på de olika bildelarna för att underlätta när man klistrar ihop den. Hon som gjort förebilden till min bil har använt klisterpistol och det är inte riktigt min grej utan jag vill gärna lappa ihop min bil efter hand.
Eftersom Panduro har en utmaning just nu där man ska göra ett dregneprojekt så tänkte jag delta med denna   bilen där.

2 kommentarer:

 1. Åh du milde!!...det var absolut den tuffaste cab jag sett...du är så duktig !!!
  Kram Inga

  SvaraRadera
 2. Wow, så läcker =)
  Vilket pilljobb du lagt ner på denna....men helt klart värt det för den är skitsnygg!
  ja visst är det så, första gången man testar får man känna sig fram och sedan lägger man till sin egna lilla stil och detaljer så att man får det som man själv vill.

  Kram Iffa

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails