fredag 16 oktober 2009

Lite somriga tags


När jag ändå var igång med att göra dessa gulliga små plåtburkar med tags så passade jag på att göra en "somrig" variant också. Tidigare har jag ju gjort en "julig" variant.
Hittade denna underbara idé hos Ulrika som gör så mycket fina och inspirerande saker. Man kan variera sina tags efter ex. årstid och det är en väldigt uppskattad present. På baksidan har jag satt dubbelhäftande tejp för att man ska kunna fästa sin tags på ex. ett paket. Pga att utrymmet är väldigt begränsat i burken så går det inte att göra tagsen med långa band som man kan binda fast dem med på ett paket.

5 kommentarer:

  1. Äntligen, äntligen hinner jag kika inom till dig! Du, din lilla snokare..Haha! Visst hade du rätt med allt det där med tjejpakten (fast du behöver ju inte sprida ordet - för just det där ska fortsätta vara lite hemligt.. ;-))

    Guuuud vad fina plåtaskstaggar (eller vad de nu heter? Snygga är de iaf!), var hittar du plåtaskarna nånstans?

    Och din Stationary box.... Waow alltså! Sååå snygg! Och läcker! Satt och kikade länge, länge på de bilderna, helfascinerad!

    Hoppas allt är bra med dig tjejen!
    Ha de bäst!
    Kram / Angelica

    SvaraRadera
  2. Jättesnygga!. Men det är allting du gör :O)

    SvaraRadera
  3. *plockar upp hakan från bordet* HEJ! Du är HELT fantastisk -fattar inte att jag har hittat hit tidigare!!! Plåtasken med tags är suveräna!! och dina kort! och den däringa boxen! Nä, du, nu hamnar du bums på min blogglista och jag kommer tillbaka SNART!!!

    *glad*

    Kramis

    SvaraRadera
  4. Hej hej..

    Så kul att du är med i vår candy! jag hoppas att ni kommer att gilla bloggen!

    Uuuunderbara saker du gör... Å dessa både i somrig och julig tappning var super snygga!! :D Yeaaahhh

    Kraaaaaaaam
    //Scrapptorget - Yoli

    SvaraRadera
  5. Wow va mycket fint det fanns hos dig!!! Helt underbara alster! Vilken inspirationsblogg!! Nu blev jag sugen på att altra askar:)
    Ha en bra dag!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails